închide
  • Menu

 

REGULAMENT CAMAPANIE 50 minute or 50% back

Vizualul Campaniei

Campania se aplica comenzilor plasate pe platforma de comenzi online martydelivery.ro sau telefonic +40377 101 555.

Valoarea de 50% din valoarea comenzilor care depasesc timpul de livrare promis de 50 minute, se va transmite clientului sub forma unui voucher, emis in aceeasi zi, comunicat pe email sau sms si va putea fi utilizat la urmatoarea comanda doar pe platforma de comenzi online martydelivery.ro

Comenzile plasate pe alte platforme de comanda online (Food Panda, Tazz, Glovo, Takeaway) NU fac parte din acesta campanie si nu beneficiaza de 50% discount din valoarea comenzii in cazul in care aceste comenzi depasesc termenul de livrare de 50 minute.

Campania nu se aplica in cazul in care restaurantul nu poate sa livreze comenzile plasate din motive obiective: lipsa curent, lipsa gaz, ambuteiaje sau reparatii pe carosabil in anumite zone/strazi. Comenzile din sitatile mentionate anterior vor fi anuntate de timpul estimativ de livrare in momentul preluarii comenzii.

Timpul calculat de 50' se aplica din momentul in care comanda a fost procesata si clientul primeste confirmare de procesare sau primire comanda si pana in momentul in care soferul ajunge la client sau il suna pentru a ridica comanda.

Comenzile care contin mai mult de 5 produse (preparate de baza) se clasifica ca si comenzi de grup si nu se incadreaza in termenii acceptati pentru promotia ”Livrare in 50 minute sau 50% inapoi”.

Campania 50-50 poate fi oprita in cazul in care apar dificultati operationale in cadrul serviciului Marty Delivery.